söndag 20 februari 2011

handen på hjärtat

Vad gör man när hela ens värld vänds upp och ned?
När det man trodde var rätt visade sig vara fel och tvärt om?

Jag är så fruktansvärt förvirrad och vet inte vad jag ska göra...

De nya året började med besvikelse, den personen som jag litade mest på i hela världen, den personen som jag älskar så mycket att de gör ont, den personen som jag kunde prata om allt med, den personen som jag skulle dela resten av mitt liv med svek mig, han bedrog mig. Hur kunde han göra så?
Alla timmar vi spenderade i telefon, alla resor mellan Norrköping, Lund och Stockholm, allt vi har pratat om, alla hemligheter vi har delat med varandra, alla tårar vi har fällt och all den kärlek vi hade, betydde ingenting...?
Hur kan man säga till mig att jag är den rätte och så fort det blir svårt så går man ut och träffar något mycket lättare?
Jag förstår ingenting...
Mer än att jag är ledsen och jag saknar honom...


I fredags var jag och pappa på Lena, min kusin och gudmor, begravning. Hon har varit sjuk i MS i drygt 20 år och de senaste åren har hon blivit betydligt sämre, men så för ett par veckor sedan så fick hon lunginflamation och det var för mycket för hennes kropp...
Mitt hjärta går ut till hennes familj.
Jag har så sjukt dåligt samvete att jag inte var och hälsade på oftare, planerade hela sommaren och hösten att åka upp men fick aldrig tummen ur och nu är det försent....
Får hoppas att hon har det bättre nu, att hon äntligen har fått ro...


Tack mina underbara vänner och familj för att ni alltid ställer upp, ni är helt fantastiska :)

puss och kram