måndag 28 mars 2011



Jag vill bara tacka alla mina underbara vänner, ni är helt fantastiska och bättre vänner skulle jag aldrig kunna drömma om!
Jag vill också tacka min underbara familj för allt!

Jag vet inte vad jag skulle göra utan er.

pussar och kramar :)

lördag 26 mars 2011

Hittat min inre glöd :)




Så förra veckan så åkte jag hem till Åkersberga, mycket roligt, det enda jag ångrar är att jag inte hann med att åka upp till Karin för att se hur de bor ute i skogen så nästa gång så tar jag bussen raka vägen dit med res väska och allt!
Jag kom dit på torsdag eftermiddag och Bertil var snäll nog att hämta mig på arlanda och körde hem mig till mamma. På kvällen gick jag över till Martin för att ta ett par öl och snacka skit, mycket trevligt (Grattis till lägenheten Martin!).
På fredagen så hängde jag med mamma hela dagen, vi åkte ner på byn och kikade i alla butiker, det tog tio minuter ;)
På kvällen mötte jag upp tjejerna, Johanna, Linda, Emma och Therese, på Akterbaren. Vi drack öl och hade riktigt kul så vi bestämde oss för att kvällen kunde inte ta slut där så vi åkte vidare till Sports baren (jag vet vad du tänker) och de va faktiskt kul, eller intressant....
Jag fick dansa och det gillar vi, men mitt uppe i allt så kommer tjejen fram till mig som slog ner mig för snart 10 år sedan för att be om förlåt för det, hon förklarade att det är något som hon alltid har ångrat och mår dåligt över. Det kändes genuint så även om det inte är något som stör mig i dag så var det trevligt att hon kom fram och bad om förlåt, lite som ett avslut.
Förutom att hon hon kom fram till mig och bad om ursäkt den kvällen så hade jag mitt ex rännandes efter mig och en (till) psykopat, jag ska förklara;
För några år sedan var min vän Jossan tillsammans med en kille och jag hängde mycket med dem så jag blev naturligt vis vän med han med. Efter det tog slut mellan dem så var vi fortfarande vänner, inte nära men vi hördes någon gång ibland.
Men så en kväll när jag är på en hemma fest så ringer telefonen, då är det han och han ringer för att tala om att han sitter med ett rakblad och ska t självmord för att jag inte älskade honom så som han älskade mig...
Min vänner som var på festen såg att något var fel så de tog telefonen och pratade med honom och han lever än idag och är pappa.
Men i alla fall, han var där och sprang efter och skulle försöka dansa med mig, hur tänker han nu???
Men det var en riktigt rolig och intressant kväll, lite som att resa tillbaka i tiden... :)

Lördagen blev seg men jag och mamma tog oss ut till farmor och sen kom pappa och hämtade oss så åkte vi till Sasna (indiska restaurangen i Åkersberga) och hade lite middags mys, ni behöver inte gissa vad jag åt ;)

På söndag var det tillbaka till Lund och "verkligheten" igen.
Skolan går bra, jag är klar med första årets planering och nu ska jag börja på min kollektion, åååå det ska bli sååååå roligt, huvudet är fullt av idér som bara vill komma ut...
Så jag har inte hunnit med så mycket i veckan, tog ett par öl med Laith på lilla torg i torsdags och det var riktigt trevligt och i går (fredag) så tog jag och Ylva vår traditionella after school öl, sen följde jag med henne hem så tog vi ett glas vin och jag fick lite kläder av henne som jag måste prova idag, jag var hemma vid tio och somnade nästan på en gång men blev dock väck av att telefonen ringer vid tre tiden på natten så jag svarar och hör i andra änden; HEYYYY BAYBYYY!!! VAD GÖÖÖÖÖR DUUUU?
Ingen aning vem det var...

Trevlig helg gott folk
puss och kram

torsdag 17 mars 2011

Det är texten som är bra!


Ja, då va det ett år sedan jag åkte hem från Trelleborgs sjukhus och mycket har hänt sen dess men jag orkar inte sammanfatta allt.

Men i Tisdags var jag hos ortopeden och han berätta att höften ser jätte bra ut, allt är som det ska och jag behöver inte vara rädd längre.
Så nu är det klackarna på och ut i spåret och springa... :)

I skolan har jag gjort ett par byxor och en trikå tröja, det går fort nu...
Men jag var hos studievägledarna i Lund i veckan för att försöka lista ut vad jag ska göra med resten av mitt liv. Jag fick några tipps på skolor i bland annat Göteborg, Stockholm, London och Barcelona.
Ahaaaa, det finns för mycket att välja på....


I dag flyger jag hem, ska bli riktigt skönt och kul att träffa alla. Så det är ett fullspäckat schema den här helgen men jag har saknat alla så otroligt mycket, ibland räcker det inte med ett telefonsamtal...

Trevlig helg!
Puss och kram

måndag 14 mars 2011

Ut med de gamla och in med de ny som det så fint heter....