fredag 16 juli 2010

Tiden går fort när man har roligt


Den här veckan har jag svettats, vilat, svettats lite mer, tagit en kall dusch, vilat, svettats, ätit och svettats, vilat, tagit en kall dusch, svettats och haft ångest av alla dess slag; semester ångest, kläd ångest, livs ångest och PMS ångest.
Det är roligt när det är varmt....

Mellan svettningarna och ångest attackerna hann jag klämma in ett besök på IKEA, denna gången blev det en välförtjänt tvätt korg, ett par kryddburkar, spottar till köket och en tv-bänk.
Grannarna måste börja undra hur vi får plats med allt här inne, känns som vi kommer hem med antingen en (eller flera) stor kartong eller kassar fyllda med varor var och varannan dag. Men det är väl så här när man flyttar från 17 kvm till 62,5 kvm och försöker skapa ett trivsamt hem för två, eller?

I dag tog jag Mercedesen ned på stan för att ta en fika med Karin. Det var super mysigt, i dryga tre timmar snackade vi om allt från företagsekonomer till Amsterdam resor, hoppas vi hinner med fler såna fikor i sommar...
Dessutom sprang jag på en gammal "klasskompis" från akademiskt skrivande, det var ju bara ett år sedan eller så vi sågs sist...


puss och kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar